vineri, 13 aprilie 2012

Sectiunea QR:

In aceasta sesctiune voi raspunde la intrebariile  primite la adresa : Tina.cristinna@gmail.com 

1Q:Buna,numele meu este Raluca si am 16 ani.De ceva timp porii din zona T se dilata foarte mult si devin inestetici. Ce pot sa fac?
R: Pentru inceput poti sa incepi sa iti faci o sauna faciala. Sauna faciala  insemna sa stai deasupra unui vas cu apa fierbinte si cu pliculete de ceai de menta , cu capul acoperit timp de 10 minute. Dupa sauna faciala ,te speli cu apa rece si cu un cup de gheata atingi usor suprafata cu probleme. Dupa aceea, o lotiune tonica puternica,va strange porii in timp (3-4 saptamani depinde de dilatare). 

2.Q:As vrea sa stiu daca pentru demachere sunt de ajuns servetelele demacheante.
R: Nu,categoric Nu. Servetelele demacheante sunt acceptate doar in cazuri speciale:cand vii din club/de la o petrecere tarzie/nunta/botez etc si nu mai ai niciun chef de demachere si te stergi repede cu un servetel .Asta nu inseamna ca servetelele vor sterge si vor inlatura tot machiajul.Asa ca insista foarte mult asupra ochiilor si a obrajiilor. Tenul are nevoie si  de hidratare asa ca iti recomand ca dupa stergerea cu servetele demacheante sa aplici o crema puternic hidratanta (nu iti ia mai mult de 2 minute).

3.Q:E bine daca imi fac in fiecere seara masti(nu conteaza cu ce)?
R: Depinde. O masca (din comert) se aplica o data maxim de 2 ori pe saptamana. Prea multe masti pot usca tenul si pot provoca diferite probleme ale tenului. In schimb iti poti face in fiecare seara o masca naturala pe care sa o alternezi cu altele ca de exemplu: Luni: masca de struguri. Marti: masca cu castraveti.Miercuri : masca comert. Joi: masca cu argila. Vineri: masca cu  miere si malai. Sambata : masca cu ulei de masline si zahar brun si Duminica :masca cu o crema puternic hidratanta.
4.Q:Cremele de albire a tenului fac pistruii si alunitele sa dispara sau le decoloreaza?
R: In niciun caz alunitele nu se vor decolora si nici nu vor disparea .Pistruii in schimb se vor decolora cu 2 pana la 4 nuante depinde de pigmentul pistruilor dar nici ei nu vor disparea.


5:Q:Buna,cum se poate scapa de pungile de sub ochi? am nevoie de remedii bune, care chiar sunt folositoare.
R:Ai grija sa dormi suficient in fiecare seara. Acest lucru poate reduce pungile de sub ochi intr-un mod natural. Sase-opt ore de somn ar trebui sa fie suficiente.Maseaza cu degetul aratator pungile de sub ochi. In acest fel vei putea scapa de lichidul acumulat sub ochi. Procedeaza insa cu delicatete, nu forta nota. 
Aplica sub ochi timp de 5-10 minute o ligurita tinuta la rece. Taie un castravete in mai multe felii si tine-le in frigider intre 30 si 60 de minute. Aplica-le pe ochi si tine-le 10-20 de minute.Pliculetele de ceai umede aplicate pe ochi pot sa reduca semnificativ aceste pungi.Pungile de sub ochi pot sa apara atunci cand nu esti hidratat, asa ca bea zilnic cel putin opt pahare de apa.


6.Q:Ce este un BB cream?

R:PRODUS COSMETIC MULTIFUNCTIONAL
 BB Cream = baza + fond de ten + corector + machiaj natural + protectie solara + hidratant + control asupra secretiei de sebum + proprietati de vindecare ( regenerare a pielii, inchiderea porilor, tonifiere )
- Crema BB acopera problemele pielii intr-un mod natural si placut pentru piele, chiar si folosind o cantitate mica, si uniformizeaza culoarea pielii
- Potrivita pentru toate tipurile de piele
- Dupa o utilizare de 15-20 minute imita culoarea naturala a tenului
- De asemenea protejeaza tenul gras, pentru o piele curate si ingrijita
- Adaugand efectul rehidratant, crema BB reda conditia optima a pielii, ce poate oferi mai multa hidratare
- Problemele tenului mixt pot fi camuflate in mod natural, astfel culoarea intunecata si mohorata a tenului devine luminoasa si stralucitoare.



7.Q:E bine sa-mi spal des parul? De cate ori trebuie spalat pe saptamana?
R:E bine sa speli parul cand simti nevoia. De cate ori vrei pe saptamana. Insa nu foarte des(nu in fiecare zi) deoarece asa se slabeste si risti sa iti cada parul.





Voi incerca sa mai raspund si la altele in cel mai scurt timp:* 

Daca aveti o intrebare nu ezitati si scrieti-mi la adresa : Tina.Cristinna@gmail.com.




                                                                                                                       
                                                                                            
                                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu