vineri, 20 aprilie 2012

Curăţenie de primăvară în trusa de machiaj ^.^

Primăvara aduce schimbări şi în trusa de machiaj. Fondurile de ten ultra fluide le înlocuiesc pe cele compacte, perlele bronzante eliberează terenul în favoarea pudrei de contur, creioanele dermatograf viu colorate sunt un must have în timp ce rujurile sidefate sunt detronate de texturile mate. 

   1. Blush gel sau cremă
Dat uitării pentru câteva sezoane, fardul de obraz revine în forţă în sezonul în machiajul de primăvara-vară . Pentru ca machiajul sa-şi păstreze aspectul natural si luminos ai nevoie de un blush cremă sau mai nou gel.



   2. Fond de ten natural

Machiaj nud nu se demodează niciodată. Este momentul să renunţi la fondul de ten compact în favoarea unui produs ultra-fluid, care se adaptează culorii naturale a tenului.

                             
  3. Dermatografe colorate

Măcar o dată ar trebui să dai frâu liber fanteziei şi să te aventurezi într-un machiajul grafic. Prin urmare alături de clasicul  negru poţi să-ţi personalizezi portfardul cu câteva creioane dermatografe verzi, bleu, turcoaz, gri sau violet.



  4. Farduri in culori calde
Culorile calde precum auriu, portocaliu, crem sau maro teracotă sunt alegerea perfectă pentru machiajul natural de primăvara. Vin bine aproape oricărui tip de ten şi nu scot în evidenţă cearcănele.



  5. Ruj Mat
Trusa de machiaj de primăvara/vară  nu este desăvârşită fără un ruj într-o culoare senzuală. Culorile tari precum fucsia corai, roşu şi, mai nou oranj, au luat locul culorilor timide şi pastelate. Textura rujului trebuie să fie MATA.



  6. Balsam de buze      
    Rujurile in culori puternice necesita buze intr-o perfecta stare de sănătate, cu o suprafaţă cât mai netedă de aplicare. Un balsam de buze ar trebui să fie aplicat întotdeauna înainte de ruj.


    7. Smokey eye kit
Machiajul „smokey eye” face furori . Din acest motiv firmele cosmetice te curtează cu diverse kituri pentru a realiza seducătorul stil de machiaj devenit deja clasic.



  8. Ojă nude
În materie de manichiură, stiliştii ne propun manichiura nude„Culoarea unghiilor devine o extensie a pielii tale”.



      9. Pudra de contur 
 Pudrele bronzante închise înlocuite de pudrele de contur cu doar două tonuri mai închise decât culoarea fondului de ten.



    10. Mascara de volum
Genele false sunt la modă însă sunt rezervate machiajul de seară. Pentru machiajul natural de zi, este suficient un mascara de volum cu efect de gene false.




                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu